Költöztetés - Tehertaxi

Fuvarozás, Házhozszállítás, Lomtalanítás, Sofőrszolgálat

Költöztetés, tehertaxi, nemzetközi és belföldi fuvarozás a legjobb árakon!

A kiszámítható költöztetés . Előre megbeszélt FIX Áron. Kérjen Ajánlatot Most! Tel: 0620 / 995 - 3814

Számos szolgáltatással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, méghozzá a legkedvezőbb díjakkal. Nálunk ugyanis nincsenek rejtett költségek, amelyek a költöztetés alatt bukkannak elő, nem számítunk felárat a tehertaxi fuvarra előre nem várt körülmények miatt. Nálunk NINCS KIÁLLÁSI DÍJ, NINCS ÓRADÍJ, NINCS VÁRAKOZÁSI DÍJ, csak előre kialkudott FIX összeg van!

Költöztetés

Legyen akár magánlakás vagy családi ház költöztetése, akár iroda vagy komplett irodaház költöztetés a feladat, gyakorlott, profi csapatunk gördülékenyen és gyorsan oldja meg! Összeszokott rakodóink figyelnek az Ön értékeire a költöztetés során, és figyelembe veszik az Ön egyedi igényeit, kéréseit is.
Tovább a költöztetéshez

Tehertaxi

Belföldi tehertaxi szolgáltatásunk keretében vállaljuk Budapesten és országosan bármilyen teherfuvar lebonyolítását, akár a hívástól számított 1-2 órán belül. Tehertaxi a nap 24 órájában bármikor, non-stop!
Tehertaxi szolgáltatások

Fuvarozás

A belföldi fuvarozás mellett természetesen nemzetközi fuvarok lebonyolítását is vállaljuk, rendkívül kedvező díjakkal. A budapesti, vidéki és külföldi áruszállítás, fuvarozás terén szerzett jelentős tapasztalatunk garantálja, hogy az áru mindig a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb úton érjen célba.
A fuvarozás menete

Házhozszállítás

Megvette és nem tudja hazavinni? Vagy túl későn szállítanák otthonába? Mi megoldjuk még ma!
Házhozszállítás információk

Lomtalanítás

Lakás, pince, kert, garázs teljes körű lomtalanítása a legkedvezőbb áron – ha nincs kedve megvárni az éves lomtalanítást, vagy olyan holmiktól szeretne szabadulni, amelyek elszállítása problémásabb, bízza ránk! Lomtalanítás szolgáltatásunkban nem fog csalódni!
Még több a lomtalanításról

Sofőrszolgálat

Szeretne kicsit kikapcsolódni, szórakozni, koccintana a barátaival, de nincs aki vezesse autóját? Mi elvisszük Önt oda, ahova csak szeretné, megvárjuk és épségben hazavisszük!
Bővebb ismertető

Szolgáltatások

Költöztetés
Belföldi és nemzetközi költöztetés, bútorszállítás biztonságosan, gondos rakodókkal.

Tehertaxi
Zongora, páncélszekrény, egyéb nehéz tárgy? Nem gond, tehertaxi szolgáltatásunkkal gyorsan és egyszerűen megoldjuk!

Fuvarozás
Áruszállítás, fuvarozás bel- és külföldön, teljes körű szállítmányozás az EU tagállamain belül.

Házhoz szállítás
Ha a frissen vásárolt háztartási gép, bútor vagy egyéb tárgy hazaszállítására keres olcsó megoldást, vegye igénybe házhoz szállítás szolgáltatásunkat!

Lomtalanítás
Magánlakások, házak, pincék, padlások, műhelyek, irodák feleslegessé vált holmijainak elszállítása, teljes körű lomtalanítás a nap 24 órájában bármikor.

Sofőrszolgálat
Kapcsolódjon ki, mulasson bátran barátaival, szórakozzon kedvére – sofőrszolgálatunk hozza és viszi Önt!

 

Facebook